Xbox Only
game
Tom Clancys Rainbow Six: Vegas

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

Las Vegas, de glamoureuze en zondige gokstad, is nu nog gevaarlijker. Een groep terroristen voert namelijk aanvallen op deze blitse stad uit en het is aan de Rainbow-antiterreureenheid om hier een stokje voor te steken. Je speelt als Logan Keller, de onlangs aangestelde aanvoerder van een gloednieuw Rainbow-team. Hij moet niet alleen aan zijn leidersrol wennen, maar bovendien Las Vegas beschermen tegen de grootste bedreiging waarmee de stad ooit is geconfronteerd. De gameplay vindt plaats in de vorm van een first person shooter met een opvallend tactisch tintje.

horLine

Features:

* Een nieuw team zorgt voor nieuwe verantwoordelijkheden. Rainbow Six: Vegas brengt verschillende teamleden met verschillende skills. Aan jou als leidinggevende om dit te gebruiken en tactisch goed in te vullen.

* Je teamgenoten weten je soms op tactische dingen te wijzen en je voorstellen te doen voor bepaalde acties. Hierdoor wordt er een realistische sfeer gecre√ęerd.

* Rainbow Six: Vegas laat je in stappen te werk gaan. Observeer eerst de omgeving, plan daarna je ondernemingen en val dan aan. Maak hierbij gebruik van verschillende high-tech gadgets.

* In de game heb je de beschikking over 40 realistische wapens, zoals pistolen, submachinegeweren, aanvalsgeweren en mitrailleurs, en over voldoende explosieven om een vernielingstroep wekenlang zoet te houden.

* Een nieuwe toevoeging aan de serie is het gezondheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat je gezondheid wordt hersteld zolang er niet op je wordt geschoten. Anderzijds betekent dit systeem ook dat je als je wordt geraakt tijdelijk wazig ziet en slecht hoort, dus als je wilt overleven, moet je maken dat je dekking zoekt.

* De Customizable Multiplayer ervaring zorgt ervoor dat iedere game die je online of offline speelt altijd anders is. Je kunt je eigen character samenstellen welke verandert naarmate je speelt terwijl je nieuwe equipment kunt unlocken.

* De online versie van de game, die je met max. 16 man kunt spelen, biedt een ongekend aantal opties en 20 verschillende omgevingen.

* 10 multiplayer-modes, waarvan vier nieuwe; Attack & Defend, Co-op Campaign, Assassination en Conquest.

horLine

Online opties:

* Leaderboards
* Online multiplayer
* Offline multiplayer
* Co-op

horLine

PEGI rating:

16+  Grof taalgebruik  Geweld  

horLine

OfficiĎle website

Releasedatum: 20 november 2006

Related Items
Datum Type Titel
3 december 2006 Review Rainbow Six: Vegas Review
game info
Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal Studios
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Aantal spelers: 16
Release: 20 november 2006
Stats
Aantal keer in collectie: 74
Aantal keer in wenslijst: 1
Boxshot
gerelateerde media